Журналіст НТВ пішов з каналу через божевільну пропаганду РФ

Журналіст НТВ пішов з каналу через божевільну пропаганду РФ

Після 12 років роботи на прокремлівському ЗМІ Гольденцвайг вирішив піти на «дезінфекцію».

Джерело: Відомості

Журналіст російського телеканалу НТВ Костянтин Гольденцвайг вирішив звільнитися через політику ЗМІ і вибачився за те, що брав участь у російській пропаганді. Вчора він заявив про те, що вирішив звільнитися за власним бажанням і пояснив своє рішення. 

«Вибачте за те, що останнім часом сам часом брав участь у загальному пропагандистському божевіллі. Висновок банальний, але неминучий: угоди з власним сумлінням гарні тільки тим, що їх все-таки можна розірвати. Як і будь-який трудовий договір, навіть найзручніший. Хай живе особиста гігієна, ура», — йдеться у повідомленні Гольденцвайга у соціальній мережі Facebook.  

Згідно із угодою, росіянин мав відпрацювати ще два тижні, однак після відвертого інтерв'ю кореспондента про саміт G7, на якому проігнорували Росію, телекомпанія вирішила розпрощатися із працівником негайно.

«Тут я дав вчора відверте інтерв'ю в прямому ефірі одному німецькому каналу на прохання колег — про те, як, на мій скромний погляд, російському керівництву бути вигнаним з G7. А після цього, вже на ранок телекомпанія НТВ вирішила (або вирішили за неї), що прощається зі мною сьогодні ж, а не через пару тижнів, як планувалося… На моєму прикладі товариші показали охочим, як на російському ТБ працює цензура, самоцензура та пропаганда», — додав кореспондент.

Loading...