Сергій Міхалок порівняв політику Путіна з «запаленим апендицитом»

Сергій Міхалок порівняв політику Путіна з «запаленим апендицитом»

Фронтмен групи BRUTTO Сергій Міхалок прокоментував нинішню ситуацію між Україною і Росією.

Джерело: Відомості

Відомий білоруський виконавець і лідер групи BRUTTO Сергій Міхалок у розмові з журналістом hromadske.tv висловив своє бачення ситуації, що склалася між двома країнами — Україною і Росією і пояснив, чому він приїхав в Україну і вирішив завоювати увагу українського глядача.

Артист вважає, що українці не повинні чекати миттєвого покращення якості життя у своїй країні після зміни влади, а почати діяти за допомогою своїх власних сил. В першу чергу Сергій радить українцям навчитися любити свою країну і свій вітчизняний продукт. Наприклад, перестати захоплюватися іноземними товарами, а озирнутися навколо і зрозуміти, що в Україні виробляють і пропонують на ринку такі ж якісні аналоги.

Соліст BRUTTO порівняв політику президента Росії Володимира Путіна з «апендицитом, який запалився», який знаходився в пасивному стані, а коли про нього почали говорити, то він став ще активніше проявляти свою агресію. Сергій зазначив, що українському народу необхідно боротися з політикою, яка нав'язується Путіним і його соратниками.

«Я вважаю, що такі діячі культури і мистецтва, про яких ми всі думаємо — Назарбаєв, Путін, Лукашенко — це рудименти. Ми думаємо, що від них залежить майбутнє. Знаєш, чому треба радіти? Тому, що апендикс запалився. От раніше він був у такій стадії, коли ніхто не розумів, де він знаходиться. Це вже минуле — ці люди, про яких я сказав», — висловився Сергій Міхалок.

Також Міхалок розповів, що вирішив переїхати в Україну, так як у Білорусі і в Росії йому загрожує небезпека для життя. Сергій зізнався, що він експресивна і нестримана людина, яка могла б опинитися за гратами через свій характер.

Нагадаємо, лідер групи Brutto Сергій Міхалок отримав посвідку на проживання в Україні.

Loading...