Москвичка з прапором Росії безуспішно шукала в Києві бандерівців

Москвичка з прапором Росії безуспішно шукала в Києві бандерівців

Російська журналістка намагалася знайти в Києві бандерівців.

Джерело: Відомості

Журналістка з Москви Анастасія Зотова вирішила перевірити реакцію українців на російський прапор і вийшла з намальованим триколором на Майдан Незалежності в Києві. Своїми враженнями вона поділилася в блозі на сайті Открытая Россия.

Оскільки прапора у неї з собою не було, вона намалювала маркером на роздруківці електронного білета в Київ прапор РФ, а також напис, що вона приїхала з Москви, а її в Україні ніхто не б'є.

«Покажіть мені, де бандерівці?» — дописала Зотова.

За словами журналістки, вона простояла з міні-плакатом на Майдані близько 20 хвилин, потім ще посиділа, а після цього пройшлася по Хрещатику.

Анастасія Зотова пише, що жодна людина не виявила до неї неприязнь, хоча поруч були люди у військовій формі з нашивками батальйонів «Азов» і «Айдар».

«Підійшли двоє чоловіків з'ясувати, що у мене за плакат, спокійно відійшли. Двоє дівчат підбігли з криками «Ми любимо Росію», — написала Зотова.

«Отже, підведу підсумки всього вищесказаного. У столиці «хунти» русофобів я не бачила; розіп'ятих хлопчиків не бачила... росіян тут не вбивають і кров'ю християнських немовлят не торгують», — дійшла висновку москвичка.

Loading...