Постраждалі від пожежі нафтобази знаходяться в лікарнях: потрібна кров

Постраждалі від пожежі нафтобази знаходяться в лікарнях: потрібна кров

Пожежники продовжують контролювати периметр території.

Джерело: Відомості

Станом на ранок середи, 10 червня, на території палаючої нафтобази під Васильковом вигоріло чотири ємності. Про це у Twitter повідомляє глава МВС України Арсен Аваков.

Також він нагадав, що горіння було локалізоване, а пожежники продовжують контролювати периметр території.

«Васильківська пожежа: на ранок повністю вигоріло 4 ємності. Горіння по колишньому локалізовано. Розрахунки пожежників контролюють периметр», — написав Аваков.

Також стало відомо, що п'ятеро постраждалих від вибуху цистерн на нафтобазі під Васильковом доправили до міської клінічної лікарні столиці. Двоє з них — працівники нафтобази, пише «Громадське».

За словами заступника головного лікаря клініки Сергія Стаскевича, один з потерпілих у важкому стані, у нього п'ятдесят відсотків опіків, пошкоджена грудна клітка та черевна порожнина, у іншого менше десяти відсотків опіків.

У лікарню також доправили і трьох постраждалих пожежників. Їхній стан задовільний.

У Київській обласній клінічній лікарні ще четверо постраждалих внаслідок вибуху. Троє з них пожежники Укрзалізниці. Усі мають різні ступені уражання від десяти відсотків опіків тіла до дев'яноста шести.

Найбільше постраждав начальник потяга, він без свідомості та підключений до апарату штучного дихання.

В обидвох лікарнях всім необхідним для постраждалих забезпечені. Однак у другій міській клінічній лікарні просять прийти киян здати кров.

Ще одного постраждалого доправили до лікарні швидкої допомоги. У нього отруєння надлишками горіння.

Loading...