Керівництво нафтобази вважає, що пожежу спричинив теракт

Керівництво нафтобази вважає, що пожежу спричинив теракт

Керівництво нафтобази біля Василькова не виключає, що причиною займання резервуарів міг стати терористичний акт.

Джерело: Відомості

Мережа АЗК «БРСМ-Нафта» повідомляє у своєму зверненні, що вогнем охопленні вже усі 17 резервуарів з нафтопродуктами. Загалом потужність нафтобази становить майже 25 тисяч метрів кубічних, передає телеканал 24.

За словами представника компанії, ще з 22 квітня минулого року їхні об'єкти піддавались спланованому тиску і системним нападам невідомих осіб, дії яких можна було кваліфікувати як терористичні акти.

«Замовники і виконавці нападів досі не встановлені. Ми неодноразово заявляли про бездіяльність міліції у розслідуванні цих злочинів», — йдеться у заяві.

«Ці випадки ми розцінюємо як пряме залякування власників, багатотисячний персонал та інвесторів у незаконній конкурентній боротьбі зацікавлених осіб. Трагедія, яка сталась вчора, є надзвичайно цинічним способом ведення бізнесу і спроби донести до нашої компанії певних месиджів, тому що ці особи посягнули на найцінніше — людські життя», — підсумувало керівництво мережі АЗК «БРСМ-Нафта».

Нагадаємо, пожежники ще від вчорашнього вечора намагаються загасити пожежу на нафтобазі у Васильківському районі Київської області. Внаслідок інциденту постраждало 14 людей, ще одна людина загинула.

Loading...