Мар’їнку протягом доби обстрілювали снайпери бойовиків

Протягом доби російсько-терористичні війська здійснювали обстріли позицій українських військ і цивільних об’єктів.

Джерело: Відомості

Під Мар’їнкою зокрема, відзначено активність снайперів. Про це на своїй сторінці у Facebook написав координатор групи Інформаційний спротив Дмитро Тимчук.

«На Донецькому напрямку терористи наносили удари з мінометів (82-мм і 120-мм), АГС-17 і стрілецької зброї в районі н.п.Мар’їнка. Відзначається робота снайперів в даному районі», — написав він.

Окрім того, Тимчук повідомив про те, що бойовики НЗФ продовжили застосовувати важке артилерійське озброєння в зоні бойових дій.

«Застосовуючи, крім стрілецького озброєння, 82-мм і 120-мм міномети, 122-мм артилерію і озброєння бронетехніки. На Приморському напрямку в районі Широкиного бойовики наносили удари з 120-мм мінометів по заздалегідь розвіданих цілях», — додав він.

Окрім того, бойовики активно використовують мобільні групи 82-мм мінометів у районі Щастя і Трьохізбенки, а також північніше, у районі Кримського і Новотошківки.

«Ці групи працюють «за викликом» піхотних груп противника, що оперують перед переднім краєм і в «нейтральній смузі», і виявлятимуть позиції сил АТО. Мінометні групи бойовиків, які прибувають після виявлення цілей, здійснюють 5-6 залпів і негайно змінюють позиції», — резюмував нардеп.

Loading...