У Кривому Розі горе-матір жила з дітьми у хліву і не давала їм їсти

Стан дівчаток вже був майже критичний.

Джерело: Відомості

У Кривому Розі ледве встигли врятувати життя двох сестричок, яких їхня рідна мати тримала у нелюдських умовах. Іншої їжі, ніж сире коров'яче молоко, діти не знали, та й воно їм діставалося далеко не щодня. Коли дівчаток забрали від матері, їхній стан був уже майже критичним, ідеться в сюжеті ТСН.

Розшукуючи матір із немовлям, які зникли просто з лікарні, соціальні працівники, медики та правоохоронці натрапили на закинуту свиноферму. В руїнах вони знайшли жінку, але не з одним, а з двома маленькими дітьми.

По двох кімнатках напівзруйнованого будинку ходили собаки, корови та свині. Мати, яка нічого не тямила чи то від наркотиків, чи то від алкоголю, намагалася на очах у соцпрацівників «нагодувати» немовля, яке від голоду непритомніло, з брудної пляшки коров'ячим молоком, а потім влаштувала бійку.  

Поки молодшу Вікторію у лікарні виходжують медики, з її старшою сестричкою Валею у криворізькому притулку працюють психологи. Кілька днів пішло на те, щоб дитина трохи заспокоїлася та почала спілкуватись. Нині вона у захваті від іграшок, які побачила вперше в житті.

Соціальні служби оформлюють сестричкам свідоцтва про народження. Матері їх більше не віддадуть. Батьків розшукує міліція, які зникли, щойно у них забрали дітей.

Loading...