Алла Пугачова виховує ще одну дитину

Алла Пугачова виховує ще одну дитину

Російська співачка Алла Пугачова взяла на виховання ще одну дитину — свого внучатого племінника.

Джерело: Відомості

У сім'ї племінника Примадонни 29-річного Влада Пугачова сталося подвійне нещастя. Спочатку, ще до народження сина Жені, у племінника співачки паралізувало ноги, і його дружина Вікторія буквально звалила всі турботи про сім'ю на себе.

Пугачова також допомагала, знайшовши Владу хорошого лікаря. Та щойно справи чоловіка пішли на поправку, як в лікарні потрапила його дружина Віка — вона впала в туберкульозну кому, пише Star Hit.

Лікарі заявили, що стан пацієнтки важкий, але стабільний, і шанси вижити є. Поруч з Вікою весь час перебувала її мама. Влад страшно переживав за дружину і не знав, що робити, тому що його вже чекали на лікування в закордонній клініці. Тоді на допомогу прийшла Пугачова.

Про нещастя з Вікою Алла Борисівна дізналася в Ізраїлі, де наразі відпочиває зі своїми дітьми Гаррі і Лізою. Вона тут же зв'язалася з племінником і вирішила всі проблеми.

Примадонна порадила Владу в жодному разі не відкладати поїздку за кордон. Крім того, Пугачова зголосилася доглянути за малюком.

За маленьким Женею приїхав помічник співачки. Щоб відвезти хлопчика на машині, він купив дитяче автокрісло, зібрав необхідні речі і відвіз на дачу Алли Борисівни, де за ним до приїзду Примадонни доглядатиме няня.

З моменту народження внучатого племінника Жені Пугачова підтримувала зв'язок з родиною племінника. Насамперед вона передала для малюка ліжечко з берези, купу іграшок та одягу. Відвідувала, телефонувала, щоб дізнатися, як справи, допомагала фінансово. А помічник співачки регулярно привозив малюкові продукти та подарунки.

Loading...