Бойовики знову кинулися в атаку на Мар’їнку

Бойовики знову кинулися в атаку на Мар’їнку

Волонтери повідомляють про нові обстріли з місця подій.

Джерело: Відомості

Сьогодні вранці ворожі сили знову активізували атаки в районі Мар'їнки на Донеччині, українські військові отримали команду «до бою», передає УНН.

Волонтер Аліна Михайлова повідомила про те, що позиції сил АТО в районі населеного пункту обстріляла ворожа артилерія. Військові відкривають вогонь у відповідь.

Про ситуацію біля Мар'їнки повідомив і нардеп Євген Дейдей. За його інформацією, у вказаному районі наразі йде ближній бій.

«Бойовики знову атакують у Мар'їнці. Працюють танки і міномети за прямою наводкою. Йде ближній бій. Вистоїмо! Зобов'язані вистояти!!!» — написав він на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.  

Повідомляється, що зранку бойовики 5 разів обстріляли Мар’їнку зі стрілецької зброї. Про це повідомив речник штабу АТО, майор Антон Миронович.

«З 7:00 ранку станом на 12:00 бойовики здійснили 5 обстрілів позицій сил АТО в Мар’’їнці зі стрілецької зброї, ручник протитанкових гранатометів. Також використовували комплекси керованих протитанкових ракет. Двічі обстрілювали позиції українських військ із 120 міліметрових мінометів, заборонених мінськими домовленостями», — повідомив Миронович.

Loading...