Міліція знайшла шприци і алкоголь у повалених на Майдані наметах

Міліція знайшла шприци і алкоголь у повалених на Майдані наметах

Столичні правоохоронці розпочали перевірку.

Джерело: Відомості

Столичні правоохоронці розпочали перевірку за фактом знесення наметів на Майдані Незалежності в ніч на понеділок, 8 червня.

За даними прес-служби ГУМВС Києва, о 01.25 ночі правоохоронці виїхали на Майдан для з'ясування інформації про конфлікт між протестувальниками та невідомими.

«Мітингувальники розповіли міліціонерам, що близько двадцяти осіб в балаклавах, не пояснюючи мотивів, розкидали шість наметів, які протестувальники несанкціоновано встановили під час проведення заходів», — ідеться у повідомленні. 

У МВС також зазначили, що під час згортання повалених наметів правоохоронцями були виявлені пляшки з-під алкогольної продукції та медичний шприц із рідиною. Вилучені предмети направлені на експертні дослідження для встановлення їх вмісту. 

«Працівниками Шевченківського районного управління міліції столиці за даним фактом розпочата перевірка. Відомості зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та інших подій», — додали в столичному МВС.

Loading...