Більше 500 російських військових рухаються на Донбас вбивати українців

Професор Лебединський анонсував відправку на Донбас 500 військових з Росії.

Джерело: Відомості


З Наро-Фомінськ (місто в Московській області) на Донбас підуть більше 500 російських військових контрактної служби, які пройшли 3-місячну посилену підготовку, серед них - снайпери.

Про це у Facebook написав музикант Олексій Лебединський (Професор Лебединський), який посилається на незацікавлені в дезінформації джерела.

"У мене є ще неперевірені, але отримані з незацікавлених в дезінформації приватних джерел дані, що вже сьогодні з Наро-Фомінська на Донбас йдуть понад 500" контрактників ", які пройшли 3-місячну посилену підготовку, серед них - снайпери. Відбір відбувся переважно з тих, хто мав бойовий досвід, багато кавказців-мусульман. Вбивати українців їдуть люди самі і добровільно - ті, хто хоче вбивати за гроші, зомбовані або просто вбивці ", - написав професор Лебединський.

Він також повідомив, що за іншими неперевіреними даними, пересування колони до місця призначення займе 5 днів. "Найманці прикомандировані до частини 32010. Контракти залишаються, природно," в штабі ", тобто ніяких слідів і копій бути не може. Прошу перевірити інформацію будь-якими способами і простежити по супутниках рух військ з Підмосков'я в бік України", - написав він.

Лебединський припустив, що починається новий виток війни.

"Будь проклятий Путін і його зграя! Українці, будьте готові відбити атаки! Не дайте застати себе зненацька! Це не росіяни йдуть стріляти в вас, це нелюди і покидьки без національності, вбивці за гроші! Пробачте нас усіх за те, що поки не можемо скинути сволот при владі ... ", - написав він.

Як повідомляв "Апостроф", в Інтернеті опублікували нові фотографії поховань бойовиків на Донбасі, які з'явилися 4 червня.

3 червня терористи почали масовану атаку на позиції українських військових в районі Мар'їнки Донецької області, однак всі спроби бойовиків прорвати оборону були відбиті силами АТО.

У четвер, 4 червня, сепаратисти знову намагалися атакувати позиції українських військових на тій же ділянці фронту.

За даними ООН під Мар'їнка загинули 28 людей, дев'ять з яких - мирні жителі.

Loading...