Михайло Шуфутинський втратив дружину

Михайло Шуфутинський втратив дружину

Російський співак Михайло Шуфутинський став вдівцем.

Джерело: Відомості

Гастролі відомого шансоньє в Ізраїлі перервані через раптову смерть його дружини Маргарити.

Як повідомляють ізраїльські ЗМІ, Шуфутинський після першого концерту в Ашдоді був змушений перервати гастролі в Ізраїлі і вилетіти до Лос-Анджелеса у зв'язку з сумною звісткою про смерть його дружини Маргарити, якій було всього 44 роки. Інформація підтверджена організаторами гастролей, які приносять вибачення у зв'язку зі зривом концертів. Всі гроші за квитки на виступи Михайла в Беер-Шеві, Хайфі та Тель-Авіві будуть повернуті, пишуть «Дни.ру».

«Ми змушені повідомити вам про скасування гастролей Михайла Шуфутинського в Ізраїлі у зв'язку з кончиною його дружини Маргарити Михайлівни. Артист отримав жахливу звістку вчора після концерту в Ашдоді і терміново вилетів до США. Михайло Шуфутинський приносить свої вибачення за непередбачене скасування гастролей. Зрозуміло, ми повернемо гроші всім, хто придбав квитки на концерти в Беер-Шеві, Хайфі та Тель-Авіві», — заявили організатори гастролей.

Михайло і Маргарита Шуфутинські одружилися 2 січня 1971. Вони виростили двох синів — Давида і Антона, які подарували їм вісім онуків і внучок.

Loading...