Володимир Пресняков став батьком і показав фото малюка

Володимир Пресняков став батьком і показав фото малюка

Дружина російського виконавця Володимира Преснякова, співачка Наталія Подольська подарувала чоловікові довгоочікуваного малюка.

Джерело: Відомості

Щасливий батько негайно показав маля громадськості.

На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram співак Володимир Пресняков повідомив, що вдруге став татом. Артист опублікував фотографію, на якій позує з новонародженим. Судячи з медичного халату, Пресняков був присутній на пологах, передають «Дни.ру».

«Наше щастя», — підписав знімок задоволений батько.

Після новини про народження первістка Преснякова і Подольської спритні журналісти дісталися до найближчої рідні подружжя.

«Прямо в день їхнього весілля, яке відбулося п'ять років тому, все сталося. Ось такий збіг. Плюс хлопчик народився в рік Кози, в який народився і Микита Пресняков, і той же по місяцях, як це називається... зодіак. Ну, якісь такі приємні збіги. Я задоволений, що хлопчик. Вони навіть, по-моєму, ім'я йому вже придумали — Артемій, Артем», — розповів радісний Володимир Пресняков-старший.

Нагадаємо, рано вранці 5 червня Наталія Подольська подарувала Володимиру Преснякову довгоочікуваного малюка.

Буквально напередодні пологів Наталя зізналася, що після появи на світ первістка вона почала побоюватися за свою кар'єру. «Я дуже боюся випасти з професії. Коли ми з Анжелікою Варум розмовляли на цю тему, вона мені підтвердила, що у всіх артисток є такий страх. Для мене це величезна частина життя — гастролі, концерти. Хоча я сподіваюся, це не завадить мені як слід зануритися в материнство. Але у разі чого — мені і моя мама буде допомагати, і Володимира, і, звичайно, ми будемо з часом наймати няню», — сказала вона. Повернутися до роботи Подільська намір відразу після пологів.

Loading...