Москаль перекрив воду бойовикам «ЛНР»

Москаль перекрив воду бойовикам «ЛНР»

Через ворожі обстріли низка населених пунктів області залишилися без світла.

Джерело: Відомості

Глава Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль повністю перекрив постачання води на окуповану бойовиками частину Луганської області. Про це повідомляє його прес-служба.

Жителі Станиці Луганської та восьми прилеглих сіл наразі живуть без світла – лінія передач була перебита через ворожий вогонь, тому подачу електроенергії сюди почали здійснювати по резервній лінії з Росії через окуповані території. Натомість бойовики не дають ремонтникам полагодити усі несправності.

«Резервна ЛЕП пошкоджена на окупованій території, однак бойовики не допускають туди ремонтників. Аварійні бригади вже кілька разів намагалися добратися до місця пошкоджень — безрезультатно», — заявив Москаль.

До того ж ЛНРівці відключили світло Станиці і почали проти підконтрольної Україні частини Луганщини «комунальну» війну. Москаль поставив бойовикам ультиматум і повністю перекрив постачання води на окуповані території.

«В мене не залишається іншого виходу, ніж повністю перекрити подачу води на окуповану територію. Сьогодні з 9 години ранку це розпорядження виконане. Водопостачання буде відновлено тільки після того, як у Станиці з'явиться світло з гарантіями його стабільної подачі. Будемо діяти за принципом Остапа Бендера — увечері світло, вранці — вода», — додав глава військово-цивільної адміністрації.

Loading...