Росіянка обурюється: Більше моєї ноги в цьому Криму не буде (відео)

Росіянка обурюється: Більше моєї ноги в цьому Криму не буде (відео)

Жінка, наслухавшись пропаганди, розраховувала на шикарний і дешевий відпочинок.

Джерело: Відомості

Громадяни Російської Федерації, які купилися на путінську телевізійну пропаганду і приїхали на окупований Кримський півострів, вже щосили скаржаться на місцеву владу, яка  закрила для відпочивальників, наприклад в Ялті та околицях, вільне відвідування практично всіх міських пляжів, повідомляють  Патріоти України.

Пропонуємо до уваги чергове відео з Південного берега Криму, на якому мешканка міста Северодвінськ, що в Архангельській області, розповіла про всі перипетії свого відпочинку на окупованому півострові.

«Вартість квитків – дуже дорога для Криму. У Росії зараз йде дуже велика пропаганда Криму, мовляв тут все шикарно, пляжі, харчування, проживання та все дешево», – розповідає мешканка одного з північних регіонів Російської Федерації.

«Пляжі всі закриті. Йти 25-30 хвилин для того, що б потрапити до безкоштовного пляжу, де на території 5 на 6 метрів, де яблуку ніде впасти», – продовжує росіянка.

«На огороджених пляжах розвертають з дітьми і не дають зайти, посилаючи нас на три букви. Нам кажуть – купуйте «путівки» і у вас буде «вільне лікування». Яке «лікування»? Мені просто потрібно потрапити на пляж», – розповіла вона про ставлення місцевих до відпочиваючих.

«Більше моєї ноги в цьому Крим не буде. І я всім своїм друзям буду радити, що б не приїжджали сюди, не купували квитки… Скаржаться люди скрізь, просто скрізь…», – також повідомила на відео громадянка Російської Федерації з Северодвінську.

Loading...