Луцький міський голова Микола Романюк закликає лучан встановлювати теплові лічильники

Луцький міський голова Микола Романюк закликає лучан встановлювати теплові лічильники

Сьогодні міський голова Микола Романюк провів нараду з керівниками галузі житлово-комунального господарства нашого міста на якій обговорювали реалізацію програм капітального ремонту житлового фонду та підтримки ОСББ.

Джерело: Відомості

Міський голова наголосив на тому, що через значне здорожчення теплової енергії, вкрай необхідним є встановлення засобів обліку споживання теплової енергії, що передбачається цими програмами.

«При встановленні таких лічильників у багатоквартирних будинках передбачене співфінансування відповідних витрат. Так, для будинків, що знаходяться на балансі ЖКП 60% вартості відшкодовує міський бюджет, 40% - співвласники квартир. Для ОСББ співвідношення 70% - міський бюджет, 30 % - співвласники квартир», - про це провідомив міський голова на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.
Для отримання більш детальної інформації з цього питання Микола Романюк попросив звертайтесь у приймальню департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради, яка знаходиться у Луцьку по вул. Б. Хмельницького, 40а. та ознайомитись з порядком встановлення лічильників.

Loading...