«Табір Сонячний» відкрив літній оздоровчий сезон

«Табір Сонячний» відкрив літній оздоровчий сезон

3 червня один з перших на Волині розпочав роботу «табір Сонячний» обласного Центру туризму, спорту та екскурсій.

Джерело: Відомості

Організація якісного, повноцінного оздоровлення та активного відпочинку, пізнавального дозвілля, пропаганда здорового способу життя, створення умов для розвитку творчих здібностей — основні завдання, які ставить перед собою Центр туризму, спорту та екскурсій під час проведення оздоровчої кампанії.

Щороку працівники Центру туризму проводять значну роботу для підготовки табору до літнього оздоровчого сезону, щоб дітям було комфортно і цікаво відпочивати. Зроблено значний обсяг робіт з благоустрою та оновлення табору – ремонт в одному зі спальних корпусів, встановлено внутрішні санвузли, замінено частково меблі, закуплено новий м`який та ігровий інвентар.

За останні кілька років «табір Сонячний» здобув вагомий авторитет серед закладів оздоровлення та відпочинку і вже став улюбленим місцем волинських школярів. З новими цікавими програмами активного відпочинку та дозвілля, розвагами та мистецькими заходами він не розчарує своїх юних гостей. Спортивні змагання, веселі естафети, розважальні свята, шоу-програми, інтелектуальні та спортивні ігри, конкурси наповнять відпочинок дітей яскравим змістом. Крім того, підготовлені цікаві маршрути походів, де діти зможуть випробувати себе на туристській стежині. Набути нових вмінь та навичок зможуть діти на майстер-класах з орієнтування на місцевості, скелелазіння, пішохідного, водного та велосипедного туризму на навчально-тренувальному полігоні табору, які будуть проводити інструктори Центру туризму.

Кожна дитина зможе проявити свої уміння, здібності і талант у будь-якій справі. На території табору є пляж, два футбольних, волейбольне та баскетбольне поля, літня естрада, а також плавзасоби – катамаран, байдарки і навіть яхта. Адже цікаве, насичене та змістовне дозвілля на природі якнайкраще впливає на формування здорового способу життя, додає величезний запас здоров`я, сил та енергії.

Цього року на І зміну заїхало 170 дітей з різних територій області — юні туристи-спортсмени, переможці та призери різних змагань, конкурсів та олімпіад, вихованці Волинської малої академії наук, а також діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, напівсироти. У рамках зміни відбудеться V обласний зліт-змагання з туризму серед сільських шкіл І-ІІ ст., присвячений пам’яті Ігоря Миколайовича Коротуна. Урочисте відкриття відбудеться 5 червня о 15.00 год. 

Loading...