Після Мар’їнки новою ціллю терористів може стати Курахове

Бійці АТО назвали наступну ціль терористів на Донбасі. Терористи хочуть розширити контрольовані території.

Джерело: Відомості

Наступною ціллю російсько-терористичних військ на сході України може стати місто Курахове Мар’їнського району Донецької області. Про це заявив спікер ДУК Правий сектор Дмитро Савченко, повідомляють Патріоти України

«Стає цілком очевидно, що російсько-терористичні війська націлилися на Курахове, адже це важливе стратегічне місце для них. Там є і ТЕС потужна, є водосховище, від яких частково залежить і Донецьк, і цим також пояснюється їх наступ», – зазначив він.

«Адже зрозуміло, що вони хочуть той донбаський пиріг потроху, потроху відкушувати і орієнтуються не на якісь, скажімо, маленькі селища, а на більш вагомі міста України», – додав Савченко.

Відзначимо, що тимчасово окупований російсько-терористичними військами Донецьк і Курахове поділяють 52 км, а Курахівська ТЕС розташована в 18 км на захід від Мар’їнки, яку 3 червня інтенсивно намагалися атакувати терористи.

Нагадаємо, 3 червня терористи «ДНР» великими силами почали наступ по всьому периметру позицій сил АТО під Донецьком. Один з головних ударів терористів спрямований на Мар’їнці. За даними радника президента України Юрія Бірюкова, в боях під Мар’їнкою загинули троє українських військовослужбовців, ще 30 отримали поранення. 

Loading...