Бойовики знову кинулися штурмувати Мар’їнку

Бойовики знову кинулися штурмувати Мар’їнку

Боєць батальйону «Київ-2» Ігор Савчук повідомив про зачистку Мар’їнки на Донеччині силами АТО. Серед українських військових є втрати.

Джерело: Відомості

«Ну от, що потрібно було довести! Рашисти злились у Мар'їнці. Збройні сили України вже проводять зачистку. Піхота орків розбита. Частина танків відійшла, частина підбита», — написав Cавчук на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, бойовики понесли чималі втрати. Серед сил АТО теж є загиблі.

Савчук застеріг також від того, щоб люди не велись на скандальні повідомлення на кшталт «пропало все».

До слова, сьогодні під Мар'їнкою після затримання загинув військовий з Росії — у нього попав снаряд з російського «Граду».

Тим часом керівник прес-центру штабу АТО Олександр Поронюк повідомив, що терористи почали новий штурм позицій сил АТО у місті Мар’їнці, населений пункт палає.

«Ситуація почала загострюватися цієї ночі, противник почав обстрілювати наші позиції з використанням реактивних систем залпового вогню. Під обстріл також потрапили Піски, Водяне. В результаті цих обстрілів Мар'їнка досі охоплена вогнем. Хвилин 20 тому в районі Мар'їнки і Красногорівки йшов штурм незаконними збройними формуваннями позицій Збройних сил України», — сказав він.

Нагадаємо, у Мар'їнці тривають бої. Є втрати з обох боків. Джерела повідомили, що українські військові організовано покинули «нульовий» блокпост біля Мар'їнки, останній по трасі Запоріжжя-Маріуполь, і відійшли в місто.

Loading...