Податківець прогорів на чотирьох тисячах гривень

Інспектора затримали, коли той з міченими купюрами сідав в авто.

Джерело: Відомості

До Голосіївського районного управління столичної міліції надійшла заява від киянки. За її словами, у робочий час до МАФу, де вона працює продавцем, прийшли працівники податкової інспекції. Один з посадовців запропонував жінці заплатити «подяку» в розмірі 4 000 гривень, аби вона не несла адміністративної відповідальності за реалізацію підакцизних товарів без дозвільних документів.

Після опрацювання цієї інформації міліціонери провели низку оперативних заходів задля документування отримання неправомірної грошової винагороди.

Передача грошей відбулася у приміщенні магазину. При цьому використовувалися особливим чином помічені купюри. Правоохоронці затримали 29-річного податківця, коли той сідав у салон автомобіля.

Як повідомляє ВЗГ ГУМВС України в місті Києві, слідчим відділом Голосіївського РУ ГУМВС України в м. Києві відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 ККУ (одержання хабара). Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Loading...