Алла Пугачова закинула дієту і перестала стежити за собою

Алла Пугачова закинула дієту і перестала стежити за собою

Алла Пугачова перестала стежити за собою. Примадонна російської сцени зізналася, що закинула дієту і тепер знову їсть все, що хоче.

Джерело: Відомості

Під час відпочинку в Ізраїлі Алла Пугачова сильно схудла. Причиною виявилася дієта, яку Примадонна винайшла сама і жартома назвала її «СССР»: тобто відмова від солодкого, солоного, здобного і раз на тиждень — розвантажувальний день. Однак не встигли шанувальники порадіти за улюбленицю, як виявилося, що Пугачова перестала стежити за собою — вона закинула дієту і знову їсть все підряд. «Худнути я вже кинула. За фігурою зараз не стежу. Їм усе, що захочу», — заявила співачка, передають «Дни.ру».

Більш того, вона із задоволенням готує калорійні страви для молодого чоловіка, шоумена Максима Галкіна.

«Плов з бальзаміко — це у мене сучасний рецепт. Надаю таким чином блюду італійський смак. Причому я можу фантазувати, варіювати. Необов'язково робити плов з рисом. Іноді з нутом готую. Можна і овочевий приготувати — для тих, хто не їсть м'яса. Але що за плов без м'яса? І шкварочки я тепер теж їм», — похвалилася Алла Борисівна.

Однак Примадонна займається спортом. «Встаю о восьмій ранку, привожу себе швиденько в порядок, потім йду в басейн. А потім біжу до дітей, які вже чекають. Мій син Гарік любить квіти — я його на них підсадила. Кажу йому: «В крайньому випадку будеш ландшафтним дизайнером. Якщо тобі це подобається, я тебе навчу». Гарік — просто викапаний Максим, а Ліза раніше була схожа на мене, зараз вже змінюється», – розповіла Пугачова.

Гаррі і Ліза буквально вдихнули в артистку друге життя.

«Можете собі уявити: я, будучи бабусею, стала ще раз мамою. Дорогоцінний досвід всього життя мені зараз дуже допомагає. Ну, і потім я дуже вдячна дітям, які у нас з Максом народились. І Богу, який їх нам дав. Спасибі Всесвіту, лікарям і сурогатній мамі, яка їх виносила. Діти — це життєдайна сила. Багато болячок в мене відступають. Діти дуже омолоджують. І є стимул жити далі. Я вже знаю, що мені треба багато прожити, все-таки я не дівчинка, не 16 мені. І я абсолютно впевнена, що я доживу, поставлю їх на ноги», — заявила співачка. 

Loading...