Отримуючи перекази Western Union через ПриватБанк, можна виграти iPhone

ПриватБанк і Western Union дають шанс виграти нові iPhone 6 та інші подарунки всім, хто отримує або надсилає перекази через Інтернет, банкомати та кіоски самообслуговування банку.

Джерело: Відомості

Така акція стартувала в травні та триватиме до середини серпня.

Щоб отримати шанс виграти один з трьох iPhone та багато інших подарунків, достатньо в період акції надіслати або отримати міжнародний грошовий переказ Western Union не через касу банку, а через банкомат, термінал самообслуговування ПриватБанку або Інтернет-банк Приват24.

«Наш банк і Western Union стали одними з перших у світі компаній, що надали можливість отримувати та відправляти перекази в цілодобовому режимі, і для цього взагалі не потрібно йти в банк: переказ можна отримати або відправити через Інтернет або в банкоматі, – говорить керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Михайло Рогальський. – Цим літом, коли наші клієнти найчастіше надсилають гроші рідним і друзям, здійснити переказ можна, не відвідуючи банк, і при цьому отримати чудові подарунки від ПриватБанку та Western Union».

Нова акція для клієнтів Western Union і ПриватБанку триватиме до 15 серпня 2015 року. У розіграші трьох iPhone 6 та 90 грошових винагород на бонусний рахунок картки по 500 грн зможуть взяти участь усі клієнти банку, які в період дії акції здійснять хоча б одну транзакцію відправлення або отримання міжнародного переказу через банкомат, термінал самообслуговування банку або Інтернет-банк Приват24.

Окрім того, усім клієнтам, які в період акції отримають три та більше перекази Western Union через Інтернет, банкомати або термінали самообслуговування, додатково як подарунок буде поповнено рахунок його основного телефону на суму 10 грн. Детальна інформація про акцію – на сайті банку.

В Україні сьогодні працюють понад 7600 банкоматів і 13 000 терміналів самообслуговування, у яких можна цілодобово здійснити переказ Western Union без черг і додаткових комісій. Щоб отримати гроші, що надіслано за системою Western Union, клієнту достатньо вставити свою картку в банкомат або термінал, вибрати меню «Центр грошових переказів» та опцію Western Union. З метою безпеки транзакцію потрібно підтвердити введенням індивідуального пароля, що буде надіслано в SMS-повідомленні на мобільний телефон клієнта. Гроші буде зараховано на картку одержувача миттєво.

Loading...