Майже весь свій вогонь найманці зосередили на Донецькому напрямку

Майже весь свій вогонь найманці зосередили на Донецькому напрямку

Найгарячіше було на Донецькому напрямку.

Джерело: Відомості

Упродовж минулого вечора та ночі бойовики в зоні АТО на Донбасі продовжували обстрілювати позиції військових ЗСУ з важкого озброєння на всіх напрямках, особливо на Донецькому. Про це інформує на своїй сторінці у Facebook прес-центр АТО. 

На Маріупольському напрямку найманці з 122-мм артилерії, мінометів, гранатометів та стрілецької зброї стріляли по Широкиному. Вів вогонь і снайпер.

На Луганському напрямку з кулеметів та стрілецької зброї бандити вели вогонь по Золотому, Фрунзе та Щастю, з 120-мм артилерії — по Станиці Луганській.

На Артемівському напрямку з 120-мм артилерії та стрілецької зброї били по Лозовому та Кіровому, а також із 120-мм мінометів по Світлодарському. 152-мм артилерія гатила по Курдюмовці.

Майже весь вогонь бойовики зосередили саме на Донецькому напрямку. Із заборонених мінометів, артилерії, великокаліберних кулеметів бойовики стріляли по Опитному, шахті Бутовка, Водяному, Первомайському, Мар'їнці, Пісках, Невельському, Кам'янці, Новотроїцькому, Красногорівці, Березовому. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї багаторазово обстрілювали Піски. Працював тут і ворожий танк.

Водночас, ворожі безпілотники з'являлися в небі над позиціями сил АТО 27 разів. 

Loading...