Актор Олексій Панін покидає Росію і їде на Гоа

Актор Олексій Панін покидає Росію і їде на Гоа

Скандально відомий російський актор Олексій Панін оголосив, що залишає Росію.

Джерело: Відомості

Темпераментний артист, у якого колишня дружина забрала маленьку дочку, відправляється один на Гоа без зворотного квитка, оскільки відтепер має намір жити в Індії.

Проте зірка «Жмурок» відразу попередив своїх шанувальників, що не прощається з ними. Панін не планує переїжджати до Індії назовсім. Після всіх хвилювань, пов'язаних з судом, йому просто необхідно побути наодинці з самим собою якийсь час. Імовірно — два місяці, пишуть «Дни.ру».

«Я спустошений емоційно. В останній рік я стільки всього переоцінив і переосмислив у своєму житті. Роль Олексія Паніна була б подарунком для будь-якого актора, не дай бог прожити таке, що пережив я», — заявив артист.

Актор сподівається, що на Гоа він відпочине, а потім повернеться на батьківщину і знову почне успішно працювати. Правда, трудитися Олексій планує значно менше, щоб всього себе віддавати родині. Панін збирається летіти в Індію в кінці липня, зворотний квиток він не купив.

В даний момент життя зірки в Росії виглядає безвідрадним. Актор неодноразово влаштовував п'яні дебоші в різних містах. З осені минулого року він намагався повернути свою маленьку дочку, яку забрала її мати — колишня цивільна дружина Олексія. Повернути дитину він так і не зумів. Під час переговорів з екс-дружиною Панін образив поліцейських, за що був судимий і оштрафований.

Loading...