«Диво з теплих долонь» майстра художньої кераміки Жанни Миляшкевич

«Диво з теплих долонь» майстра художньої кераміки Жанни Миляшкевич

У приміщенні арт-галереї «Луцьк» відкрито виставку робіт з художньої кераміки майстра народної творчості Жанни Миляшкевич «Диво з теплих долонь».

Джерело: Відомості

 Це - перша авторська виставка робіт майстрині. Кожна робота випромінює надзвичайно позитивну енергетику, в них зашифровано національні символи - мальви, мак, лелеки тощо. Роботи поєднують у собі традиції східних і західних областей – Волині і полтавського Миргорода, де навчалася у відомих гончарів. Працює натепер Жанна Миляшкевич керівником студії художньої кераміки «Горнятко», що діє при загальноосвітньому навчальному закладі №23 м.Луцька.

За вагомий особистий внесок у відродження і розвиток національних традицій, популяризацію народного мистецтва Жанна Миляшкевич отримала Подяку міського голови.

Виставка триватиме впродовж місяця, окрім перегляду робіт, можна буде долучитися і до майстер-класів, які майстриня проводитиме для усіх охочих.

Крім участі у численних виставках й фестивалях декоративно-ужиткового мистецтва України, Жанна Миляшкевич активно популяризує національне народне мистецтво і за межами держави, беручи участь у «Ягелонському ярмарку» (м. Люблін, Республіка Польща), фестивалі «Любімо Україну» (м. Щецин, Республіка Польща).

Loading...