У Станиці Луганській бойовикам не дали підірвати десятки людей під час зібрання

У Станиці Луганській бойовикам не дали підірвати десятки людей під час зібрання

Терористи не припиняють обстрілювати позиції українців на всіх напрямках у зоні АТО на Донбасі.

Джерело: Відомості

Учора в Станиці Луганській удалося попередити теракт, де кількість жертв могла б сягати кілька десятків. 

«Група військової контррозвідки отримала оперативну інформацію про те, що біля будівлі Пенсійного фонду в Станиці Луганській терористи планують привести в дію вибухонебезпечний предмет під час великого скупчення людей, які хотіли провести там зібрання з вимогою відкрити пішохідний перехід через зруйнований міст. Уже незабаром наші сапери розмінували встановлений радіокерований фугас, зроблений з 120-міліметрової міни. Теракту вдалося уникнути», – ідеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

Терористи не припиняють обстрілювати позиції українців на всіх напрямках. Розпочинаючи з 18:00 вчорашнього вечора, бойовики з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по Широкиному, що біля Маріуполя. Після 20:00 у цьому районі було тихо.

На Донецькому напрямку загарбники, використовуючи 120-міліметрові міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети, гатили по Пісках, Опитному, Мар'їнці. Застосовували й стрілецьку зброю.

На Луганському напрямку, використовуючи переважно гранатомети, терористи стріляли по Станиці Луганській, Щастю, Золотому-4 та Трьохізбенці.

На Артемівському – з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстрілювали Кірове. Із опівночі на Артемівському напрямку було тихо. 

Loading...