Волинського наркодилера відправили за грати на 11 років

Правоохоронці затримали ділка «на гарячому». У парку обласного центру волинянин, раніше судимий за бандитизм і розбій, збув 34,5 грама амфетаміну.

Джерело: Відомості

У ході досудового слідства встановлено: наркотик підсудний отримав від спільника, з яким зустрівся напередодні. Матеріали кримінального провадження відносно нього виділені в окреме провадження у зв'язку із його розшуком, розповіли у волинській міліції.

Працівники міліції затримали наркоділка «на гарячому», в момент продажу наркотиків. За вказаним фактом міліціонери розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Рожищенський районний суд, розглянувши матеріали справи, призначив наркоторговцю дев'ять років позбавлення волі з конфіскацією майна. Тож, приєднавши невідбуту частину покарання за попереднім вироком суду, у підсумку чоловік проведе за ґратами одинадцять років і три місяці. Окрім того, у нього конфіскують усе майно.

Loading...