Волочкова запевнила, що вона патріотка, і розкритикувала Макаревича

Волочкова запевнила, що вона патріотка, і розкритикувала Макаревича

Російська балерина і тусовщиця Анастасія Волочкова, схоже, вирішила почати активне громадське життя.

Джерело: Відомості

Жіночка, яка мала необережність засудити анексію Криму, тепер відчайдушно намагається довести свою відданість Путіну та його політиці. Для цього Настя розкритикувала музиканта Андрія Макаревича й запланувала розважальну програму для бойовиків на Донбасі.

У нещодавньому інтерв'ю Волочкова повідомила, що не поділяє політичні погляди Макаревича, який, як відомо, підтримує українців, пишуть «Дни.ру».

«Його (Макаревича), мені здається, дуже сильно заносить», — заявила білявка. А далі Настя взялася переконувати, що вона — патріот: «Я патріот Росії, своєї країни. Я виросла тут, здобула освіту. Я не уявляю своє життя в іншій країні, тому що я тут ще не все зробила...».

На підтвердження своїх слів тусовщиця нагадала, що в березні дала три концерти в окупованому Криму — у Сімферополі, Ялті та Севастополі. Волочкова присвятила їх «річниці входження півострова до складу Росії».

Наразі ж Настя вирішила, що час їй їхати на Донбас. Жінка запланувала одразу кілька виступів для бойовиків, пише «Лента.ру». Очікується, що білявка виступить в Донецьку в червні.

«У Донецьку зараз дуже непроста ситуація. Тому замість того, щоб сумувати разом з усіма, мені здається, краще подарувати людям трохи позитиву, поспілкуватися», — пояснила Волочкова, додавши, що цю ідею їй підкинув улюблений байкер Путіна «Хірург».

Настя зауважила, що також радилася з цього питання і з Йосипом Кобзоном, який частенько відвідує бойовиків на Донбасі.

Волочкова запевнила, що її не хвилює реакція України на донецькі концерти: «Мені взагалі все одно, як вони відреагують. Мені важливо, як відреагують ті люди, для яких я буду танцювати, співати, як відреагують діти Донецька, яких я запрошу до участі в своєму концерті».

Loading...