Де можна у Луцьку придбати квитки на Happy Fest PICNIC

Де можна у Луцьку придбати квитки на Happy Fest PICNIC

Організатори фестивалю нагадують, де можна придбати запрошення на масштабний фестиваль радості та добра Happy Fest PICNIC

Джерело: Відомості

Де можна придбати запрошення на масштабний фестиваль радості та добра Happy Fest PICNICСьогодні стартував продаж запрошень на щасливий фестиваль добра та радості Happy Fest Picnic. Основна їх кількість біде реалізовуватись в касі Драмтеатру. Вартість запрошення для дорослого 80 грн. (сюди входять автограф-фотосесії, майстер-класи, всі розваги тощо). Кожен дорослий може провести з собою безкоштовно одну дитину віком до 10 років включно. Тато і мама разом можуть взяти з собою двох діток. Для третьої дитини, що старша 2-х років, необхідно купити запрошення на місці, вартість – 40 грн. Діти віком 11 років включно та старші рахуються дорослими, тому для них вартість квитка, відповідно, 80 грн.

Є приємна новина. Зараз в деяких партнерів фесту є по 20 акційних запрошень, вартість яких 70 грн. Кількість акційних запрошень – 160 штук. Ось партнери, в яких охочі можуть придбати акційні запрошення:

Клуб свідомого батьківства «Бджілка Майя», вул. Кравчука 48-б

Офіс ТМ Оріфлейм – вул. Кривий Вал, 34 БЦ «Гранд Персона»

Еко-кафе «Оазис», вул. Травнева, 2-а

Фітнес-клуб «ФітКьорвс», вул. Кравчука 48-б

Кафе «Франс.уа» (біля Гостинця), пр.Соборності, 11

Арт-галерея « The Room 2015», ТРЦ ПортСіті, 3-й поверх

Торговий Дім «Тигрес», пр.Соборності, 11

Магазин «Тигрес» (ЦУМ) пр.Волі, 1

Loading...