У Криму російські військові вбили «беркутівця», який розганяв Майдан

Колишній український силовик одним із перших утік до Криму.

Джерело: Відомості

У Севастополі вбили колишнього «беркутівця», який брав участь у розгоні активістів Євромайдану взимку 2014 року в Києві. Як стало відомо, 25-річний чоловік переїхав до Криму працювати поліцейським, пише «Політнавігатор». 

Зазначимо, напад на правоохоронця стався ще 1 травня. Тоді біля одного з місцевих нічних клубів у екс-«беркутівця» стався конфлікт із двома чоловіками, які побили його до напівсмерті. Один із них завдав поліцейському удар у голову, і той упав, ударившись головою об бордюр. Після цього двоє нападників завдали ще кілька ударів вже по лежачому чоловіку.

Через свята побитому поліцейському не надали необхідної медичної допомоги. Зокрема, як ідеться у виданні, швидку чекали понад годину, а потім чоловіка поклали до палати зі старенькими пацієнтами, яким «через відсутність уваги доводилося ходити під себе в туалет».

У палаті екс-«беркутівець» пробув три дні і зрештою через набряк мозку впав у кому, з якої вже не вийшов.

Водночас наголошується, що нападниками на поліцейського виявилися російські військовослужбовці. Причому начальство спочатку намагалося їх покривати, тримаючи в частині. Наразі один із обвинувачених чекає суду під вартою. 

Loading...