Волинські каратисти привезли з Київщини чотири медалі

Волинські каратисти привезли з Київщини чотири медалі

23 травня 2015 року в місті Бровари Київської області відбувся Чемпіонат України серед чоловіків та жінок та Всеукраїнський турнір серед юнаків та юніорів з кіокушинкайкан карате.

Джерело: Відомості

Організатором виступила Всеукраїнська громадська організація «Українська Федерація «Кіокушинкайкан Карате» в лиці голови правління Шихана Дмитра Волинця.

Поєдинки у дорослих відбувались у п’яти вагових категорія, а у юнаків у 12. Волинь представляли 5 спортсменів: Довгай Давид, Пісоцький Дмитро, Сапронов Андрій, Снитюк Олег, які бились серед юнаків та юніорів, та Шевчук Василь, який боровся за титул чемпіона серед чоловіків. Також нашу область представили троє суддів: Шумік Вадим, Нікітін Олександр і Горішний Василь.

Незважаючи на серйозну та велику конкуренцію, волинянам вдалося привезти додому 4 медалі. У категорії 14-15 років до 55 кг чемпіоном став Довгай Давид, 16-17 років до 60 кг – срібло виборов Снитюк Олег, бронзу Сапронов Андрій. Ковельчанин Пісоцький Дмитро показав неабияку хорошу підготовку, проте поступився лише своєму земляку, в результаті 4 місце. Шевчук Василь, що був єдиним хто виступав серед дорослих, став бронзовим призером Чемпіонату України.

Loading...