Росія будує стіну на кордоні, щоб не дати бойовикам вийти з Донбасу

Росія будує стіну на кордоні, щоб не дати бойовикам вийти з Донбасу

Російські солдати не дадуть найманцям повернутися на територію РФ.

Джерело: Відомості

Росія виставила на кордоні з Донбасом десятки тисяч військових, щоб завадити бойовикам на військовій техніці повернутись на територію РФ. Про це заявив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко, пише УНН

«РФ не просто споруджує фортифікаційні споруди вздовж кордону з Україною, там вже давно знаходяться близько 40 тисяч військовослужбовців як регулярних збройних сил РФ, так і внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ Росії.

Крім цього, прийнято рішення про будівництво фортифікаційних споруд для того, щоб бойовики, які бажають повернутися назад, на територію РФ, не змогли скористатися цією можливістю, і їм вже не буде шляху назад», — наголосив він.

За його словами, військова техніка, яку раніше перекинули до України, виїхати на територію РФ не зможе і буде заблокована.

«Це дуже чіткий сигнал для тих найманців, які зараз знаходяться на Донбасі, що якщо вони вже сюди приїхали, то звідси вони вже не зможуть виїхати», — зазначив Лисенко і додав, що найманці зможуть повернутися з Донбасу на територію Росії «вже неживими». 

Loading...