Поліна Гагаріна вважає, що її срібло на Євробаченні дорожче від золота

Поліна Гагаріна вважає, що її срібло на Євробаченні дорожче від золота

Учасниця «Євробачення 2015» від Росії Поліна Гагаріна поділилася емоціями від конкурсу та перебування у Відні.

Джерело: Відомості

Після завершення конкурсу «Євробачення 2015» представниця Росії Поліна Гагаріна залишилася задоволена результатом, розповідає Viva. Друге місце для неї — це вже успіх. Співачка подякувала друзям і шанувальникам за підтримку, написавши в Instagram емоційний пост:

«Таке срібло дорожче золота! Стільки теплих слів, стільки дзвінків, стільки любові від вас я отримала, мої друзі, мої шанувальники, мої співвітчизники! Це було справжнє свято! Я дуже рада і дуже щаслива!»

Коли фінал «Євробачення 2015» завершився, Поліна Гагаріна і її чоловік здійснили прогулянку по Відні. Співачка в захваті від краси міста, про що невпинно ділиться в соцмережі:

«2 тижні у Відні! Здавалося б, повинна була все обходити і подивитися, але був такий напружений графік, що приходячи під вечір з репетицій, а іноді і вночі, просто падала в ліжко! Але тепер відповідально заявляю, що була практично скрізь і це фантастика! Це місто-музей, це архітектурні шедеври на кожному кроці! Я була в багатьох країнах і містах, але Відень розбурхав мою уяву! Це фото зроблено на тлі палацу Бельведер і це величезна красива територія! Ох і ах!»

Loading...