До бойовиків приїхала «комісія» з Москви, щоб дати чортів за захоплених Україною ГРУшників

Луганських бойовиків налякала «комісія» з Москви, яка розслідує причини затримання двох ГРУшників. Про це повідомив радник глави СБУ Маркіян Лубківський.

Джерело: Відомості

«Як повідомляють джерела Служби безпеки України в т.зв. «ЛНР», у тамтешніх бойовиків сталася істерика, бо з Москви декілька днів тому приїжджала «серьезная правительственная коммисия по расследованию обстоятельств попадания в плен двух ГРУшников», — написав він у Facebook.

За його словами, московські куратори на місці шукали серед бойовиків найрозумніших для доповіді «гостям з Кремля».

«Кажуть, «тягали» на розмови і командирів козачого гвардійського батальйону «ЛНР», які в день сутички стояли поруч, за те, що не надали спецназу ГРУ підтримку і допустили їхнє захоплення», — розповів радник глави СБУ. Лубківський додав, що з бойовиками «розбиралися серйозно».

Нагадаємо, 17 травня, близько 5 ранку завершився бій під Щастям, під час якого наші бійці взяли в полон російських військових. Служба безпеки оприлюднила відео із зізнанням російських спецназівців. Обоє чоловіків підтвердили, що є громадянами Росії і військовослужбовцями Збройних сил РФ. Двох російських військових взяли під варту на два місяці.

Loading...