У Широкиному під час запеклого бою загинув боєць батальйону «Донбас»

У Широкиному під час запеклого бою загинув боєць батальйону «Донбас»

Внаслідок запеклих боїв у Широкиному вчора ввечері та вночі загинув один боєць батальйону «Донбас», ще двоє отримали поранення.

Джерело: Відомості

Про це повідомляє прес-служба батальйону спеціального призначення Національної гвардії України «Донбас» на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Вчора весь вечір і півночі йшов запеклий бій в Широкиному. Батальйон «Донбас» втримав зайняті позиції ціною життя одного бійця. Ще двоє поранених», — йдеться в повідомленні.

Згідно інформації, загиблий — боєць батальйону Іванов Дмитро Миколайович із позивним «Спасатель». Поранені — бійці з позивними «Скай» та «Окунь».

«У «Ская» серйозні рани, багато ударів, йому сильно розтрощило п'яту, кістку, під питанням ампутація стопи. Лікарі роблять все, щоб врятувати ногу. «Окунь» отримав легку контузію, численні рани та забої», — повідомили у батальйоні.

Як зазначається, під час бою російські окупанти використовували самохідні артилерійські установки, важкі міномети, протитанкові ракети, гранатомети, працювали снайпери. В результаті сили АТО відбили атаки ворога, знищивши значну кількість техніки супротивника і його живої сили.

Loading...