Оля Полякова не засуджує Ані Лорак за виступи в Росії: Не бачу сенсу виправдовуватися

Оля Полякова не засуджує Ані Лорак за виступи в Росії: Не бачу сенсу виправдовуватися

Співачка Ольга Полякова хоч і не отримала нагороду на російській музичній премії, як Ані Лорак, зате виступила у ролі ведучої церемонії. Причому робила це Оля у кокошнику з тризубом.

Джерело: Відомості

Щодо виступів у Росії, то Полякова не збирається виправдовуватися, бо працює там, куди її запрошують. Також співачка не засуджує свою колегу Лорак, яка останнім часом тільки й виступає у Москві. Про все це Полякова розповіла «ТСН».

Як виявилося, ведучою премії «RU.TV» Ольга стала не випадково.

«Я була головною героїнею реаліті-шоу на музичному каналі «RU.TV», яке дуже сподобалося глядачеві. І тепер канал, з яким у нас склалися чудові стосунки, запропонував мені стати співведучою церемонії, адже їм хотілося гумору, креативності, гостроти в репризах і вони її отримали! Артисти в Росії занадто серйозні і не всі готові на сміливий експромт і на самоіронію. Тому вибір каналу упав на мене», — поділилася Полякова.

На запитання, чи не боїться вона, що її в Україні почнуть цькувати так, як Лорак, Ольга відрізала:

«Якщо два аншлаги під час минулорічних концертів Ані Лорак в Києві та 100 осіб у масках — це сумна доля, то я дещо іншої думки... Це політичні технології, від яких втомилися люди. Я боюся тільки павуків. У вільній країні вільній людині боятися коментарів провокаторів і невдах нерозумно. У мене є своя позиція, я її не приховую, а кому щось не подобається — в сад».

До того ж Полякова не бачить нічого поганого в тому, що їздить працювати у Росію.

«Мені приховувати нема чого: в Москві живе моя мама, то як і чим я заробляю — всі знають. Дякувати богу, я не в парламенті сиджу і не в президентському кріслі. У мене немає фабрик, заводів і державної зарплати. Тому виправдовуватися не бачу сенсу і іншим не раджу. Я працюю для тих, хто мене запрошує», — заявила артистка.

«Якщо ці люди знають про мою позицію і запитують про те, що я думаю про те, що відбувається між нашими політиками — я говорю свою думку. Повірте, розмовляти з людьми важливіше, ніж те, що про мене напишуть в Інтернеті», — додала вона.

Крім того, Полякова пояснила свій вибір кокошника з тризубом.

«Мій кокошник-тризуб — мій постійний сценічний атрибут. Ніхто нічого не нав'язував, не забороняв і, повірте, дуже багато людей в шоу-бізнесі взагалі позбавлені будь-якої упередженості стосовно нашим артистів. Для них події в Україні — це щось з якоїсь паралельної реальності. І більшість з них намагаються про це ані говорити, ані думати», — зазначила співачка.

«Усі хочуть миру. Принаймні з тими, з ким мені доводиться працювати і спілкуватися», — наголосила вона.

Loading...