Родина Кузьми подякувала шанувальникам та музикантам за влаштований концерт пам’яті

Родина Кузьми подякувала шанувальникам та музикантам за влаштований концерт пам’яті

Мама і тато Андрія Кузьменка — Ольга Михайлівна і Віктор Кузьмич, його дружина Світлана і дочка Барбара подякували шанувальникам і музикантам, які прийшли на концерт пам’яті Кузьми Скрябіна в Києві.

Джерело: Відомості

На концерті пам'яті Кузьми Скрябіна в київському Палаці спорту були присутні найрідніші люди Андрія Кузьменка — його мама, тато, дружина і дочка. На офіційній сторінці гурту «Скрябін» у Фейсбуці опубліковано звернення сім'ї Кузьми, в якому вони дякують усім, хто причетний до концерту:

«Батьки Кузьми Скрябіна, дружина Світлана та донька Барбара висловлюють слова вдячності за неоціненну допомогу та професійний підхід до організації такого важливого для нас всіх концерту. Всім організаторам, SUSY Production, особливо С. Вакарчуку, команді телеканалу 1+1, команді телеканалу ICTV, зокрема О. Богуцький, всім Вам, грандіозне дякую!

Дякуємо друзям Андрія, які були поруч у найважчі и найважливіші хвилини. Дякуємо, всім артистам, які вийшли в цей вечір на сцену, за їхнє чесне і гідне виконання пісень Кузьми.

Дякуємо музикантам групи Скрябін за те що, як завжди, відіграли самовіддано і потужно.

Дякуємо Вам, шанувальникам, які прийшли і розділили з нами день Світлого суму. Дякуємо, що зробили той вечір добріший, що поруч з вами було тепло і затишно, всупереч приводу, який нас зібрав. Дякуємо Вам, Люди!»

Під час концерту музиканти гурту «Скрябін» заявили, що на місце Кузьми шукають іншого вокаліста. Хто ним стане, поки тримається в секреті.

Loading...