Слава Фролова розповіла про схуднення та плани на літо

Слава Фролова розповіла про схуднення та плани на літо

Слава Фролова поділилася секретами краси, планами на літо, а також прокоментувала сьомий сезон шоу «Україна має талант», в якому вона є єдиною жінкою-суддею.

Джерело: Відомості

Слава Фролова на гала-концерті шоу «Україна має талан-7» постала перед глядачами в прекрасній фізичній формі, а журналісти Viva.ua поцікавилися, як же судді проекту вдається завжди добре виглядати.

Як з'ясувалося, особливих секретів краси Слава Фролова не має.

«Якщо набрала зайву вагу, то займаюся, зменшую споживання калорій, їм менше мучного. Я не системна людина, мені дуже складно існувати в якомусь режимі. Ходити в спорткомплекс регулярно у мене не вийде, враховуючи мій режим життя. Курси англійської мови або, наприклад, спорт — це неймовірно складно, тому що я часто їжджу то в одне місто, то в інше. Тому намагаюся організувати своє життя таким чином, щоб божевільний ритм і режим, який у мене є, був у певному балансі. Але незважаючи на те, що я не ходжу в спортзал, все одно веду рухливий спосіб життя», — каже Слава Фролова.

Відпочивати цього літа Слава не планує і каже, що відпочинок буде під час роботи.

«За рамками роботи, боюся, що цього року відпочинку не буде. Але це абсолютно нормально для відповідальних людей, які щось будують, розвивають. Потрібно вкладати в проекти свої сили, тому просто взяти і поїхати кудись досить складно, особливо зараз».

Що стосується 7-го сезону шоу «Україна має талант», то серед усіх учасників Слава Фролова визначила особистих фаворитів — це Саїд Джурді Абд Аллах, Петро Сказків і Гоча Чабукаідзе.

Нагадаємо, що переможцем шоу «Україна має талант-7» став Саїд Джурді Абд Аллах. А нещодавно він повідомив, що одружується. 

Loading...