Ані Лорак визнали співачкою року в Росії, а Аліна Гросу заявила, що бере з неї приклад

Ані Лорак визнали співачкою року в Росії, а Аліна Гросу заявила, що бере з неї приклад

Протягом останнього року співачка Ані Лорак тільки й робила, що розважала росіян, отримувала їхні нагороди та казала про свою аполітичність.

Джерело: Відомості

І от настав апогей всього цього – Кароліну назвали співачкою року у Росії.

Про це стало відомо 23 травня, на церемонії нагородження премії «RU.TV», розповідає «Таблоїд».

Цікаво, що у номінації були також представлені співвітчизниці Лорак – Віра Брежнєва та Йолка. Однак нагорода все-таки дісталася найбільш активній гастролерці.

До слова, дивно, що Таїсія Повалій нічого не отримала та навіть не фігурувала у номінаціях.

Серед переможців російської премії також опинилася Світлана Лобода. Вона у парі з Еміном завоювала перемогу у номінації «Дует року».

Співаком року за версією «RU.TV» став Сергій Лазарєв.

Українська співачка Аліна Гросу дефілювала на червоній доріжці в Москві. У Росії вона поїхала на церемонію нагородження музичної премії RU.TV, повідомляють Патріоти України.

При цьому Гросу розповіла, що бере приклад з Ані Лорак. Співачка вболівала за Григорія Лепса, який був номінований в категорії «Кращий співак».

«Я щаслива. Шикарна церемонія, від усієї душі вітаємо Ані Лорак з перемогою в номінації «Краща співачка»! Кароліно, ти чудова! Ти для багатьох і особливо для мене великий приклад, а так само, нехай весь наш продюсерський центр шалено вболівав за Григорія Вікторовича в номінації «Кращий співак», ми все одно щасливі, привітати Сергія Лазарєва з перемогою», – сказала вона. 

Loading...