Відносне перемир’я на Маріупольському напрямку скінчилося

Відносне перемир’я на Маріупольському напрямку скінчилося

Диверсійна група змушена була відступити.

Джерело: Відомості

Упродовж минулого вечора та ночі бойовики продовжували обстрілювати позиції українських військових із забороненої зброї. Про це у понеділок вранці, 25 травня, інформує на своїй сторінці у Facebook прес-центр АТО. 

На Донецькому напрямку з танків, мінометів та артилерії заборонених калібрів найманці вели вогонь по Опитному, Піскам, шахті Бутовка, Кам'янці, Верхньоторецькому, Авдіївці, Гранітному, Березовому, Тарамчуку.

На Луганському напрямку під обстріли потрапили Сокільники, Станиця Луганська та Щастя.

Закінчилося відносне перемир'я і на Маріупольському напрямку, де з мінометів, самохідних артилерійських установок, гранатометів та стрілецької зброї майже безперестанку обстрілювалося Широкине.

В районі Гнутового відбулося нетривале бойове зіткнення — диверсійна група відступила. На Артемівському напрямку було найспокійніше. Неподалік від Славковичів у бік сил АТО стріляв снайпер, а вночі ворожі міномети двічі обстріляли Богуславське.

Ворожі безпілотники були помічені в небі за маршрутами Маріуполь – Мангуш, Маріуполь – Володарське, Троїцьке – Новоселівка, Передільське – Раївка, Дебальцеве – Троїцьке, а також в районі населеного пункту Кам'янка. 

Loading...