Art territory – місто творців у центрі Луцька

Art territory – місто творців у центрі Луцька

23 - 24 травня 2015 року проходить фестиваль сучасного мистецтва де лучани та гості міста можуть отримати неймовіру кількість вражень від музики, театру та графіті.

Автор: Мар’яна Метельська / Джерело: Відомості

Також у рамках фестивалю сучасного мистецтва «Art territory» відвідувачі мали змогу насолодитися українсько-польською музикою. Упродовж чотирьох годин музичні гурти дарували неймовірні емоції для усіх охочих.

Першим виступав польський гурт «Rockaway» із польського міста Жешув. Не зважаючи на мовний бар’єр хлопці додали драйву і окрім своїх пісень виконали ще хіт відомого британського рок-гурту «Pink Floyd».

Після «Rockaway» на сцену вийшов гурт «Фіолет», який давно уже став відомим за межами Луцька. Соліст гурту Сергій Мартинюк постійно із сцени додавав ще більше «жару», закликаючи, аби їх почули і в інших містах.

Останнім виступав відомий в Україні гурт «Kozak System», який окрім старих пісень виконав декілька із нового альбому під назвою «Живи і люби». На останок «Kozak System» подарували глядачам пісню «Коли вона» слова до якої написав український письменник Сергій Жадан.

Лідер гурту Іван Леньо сказав, що Волинь – батьківщина багатьох творчих людей. Зокрема подякував ведучій концерту Вікторії Жуковській, яка ставила на радіо пісні українських гуртів та спеціально для неї виконали пісню «Твоя порядність така спокуслива».

Музиканти зазначили, що не зважаючи на неоголошену війну в Україні такі фестивалі дуже потрібні, оскільки вони розвивають мистецтво та нас самих.

Loading...