Лучани зрілого віку цікаво проводять вільний час у Центрі освіти третього віку

Лучани зрілого віку цікаво проводять вільний час у Центрі освіти третього віку

Вже гарною традицією для лучан зрілого віку стають «Чайні посиденьки Клубу 55+» у Центрі освіти третього віку.

Джерело: Відомості

Так, і цього разу, 20 травня, близько 30 мешканців міста зібралися у приміщенні Волинського інституту економіки та менеджменту за адресою вул. Електроапаратна,3, аби поспілкуватися в хорошій компанії за чаєм-кавою та печивом з цукерками та отримати персональну консультацію запрошених фахівців з управлінь Пенсійного фонду України.

Від імені духовенства на заході був присутній священик Станіслав Беспалов, кандидат богословських наук, викладач Волинської православної богословської академії.

Після презентації переваг та особливостей міжнаціонального проекту Центр освіти третього віку (ЦОТВ) учасники зустрічі мали гарну нагоду почути цінну інформацію щодо останніх змін у пенсійному законодавстві, нарахування пенсій військовослужбовцям, пенсій освітянам та пенсійної реформи в цілому від головного спеціаліста Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області Солоненко Лесі Ростиславівни та спеціаліста управління Пенсійного фонду України в м. Луцьку Ткачук Оксани Олександрівни.

У ході запису на курси ЦОТВ та обговорення зручного графіку навчання, яке стартує з вересня 2015 року, з’ясувалось, що серед майбутніх слухачів Центру освіти третього віку ВІЕМ – чимало творчих людей: хтось займається гончарством, хтось робить дивовижні ляльки-мотанки, дехто все життя викладав французьку мову у школі, а хтось і після 55+ активно займається велотуризмом і танцями.

А це означає, що буде кому не лише навчатись, а і навчати! Адже французько-британська модель Центру освіти передбачає активне залучення у процес викладання і самих слухачів, які мають багатющий професійний та життєвий досвід!

Loading...