Заступника мера Тернополя, який погорів на хабарі, відпустили під заставу

Сума хабара становила 217 тисяч гривень.

Джерело: Відомості

Печерський райсуд Києва відпустив заступника мера Тернополя Володимира Камінського, якого затримали за підозрою в отриманні хабара в розмірі 217 тисяч гривень. 

Як повідомила керівник прес-служби Тернопільської міськради Катерина Калуш, сума застави склала 97 тисяч гривень. За її словами, засідання суду було вчора, 21 травня.

Джерело видання LB.ua, близьке до затриманого, повідомило, що чиновника повинні відпустити після обіду.

Нагадаємо, 19 травня Генеральною прокуратурою України спільно з співробітниками МВС України викрито протиправну корупційну діяльність заступника Тернопільського міського голови, депутата Тернопільської облради Володимира Камінського.

Як повідомляє прес-служба ГПУ, чиновник зловживав своїм службовим становищем, систематично вимагав та одержував неправомірну вигоду за вирішення питань про надання у користування земельних ділянок на території міста Тернопіль.

Під час обшуку у чиновника було виявлено та вилучено частину грошових коштів у сумі 135 тисяч гривень, які він вимагав та отримав за надання у користування земельної ділянки. Загалом заступник міського голови вимагав та отримав неправомірну вигоду на загальну суму 217 тисяч гривень. 

Loading...