Оля Полякова вважає, що артистам, які виступають у Росії, треба давати медалі

Оля Полякова вважає, що артистам, які виступають у Росії, треба давати медалі

Оля Полякова зізналася, що не приховує своєї проукраїнської позиції на концертах в Росії. Співачка розповіла про життя на дві країни і конфлікти з мамою на політичному ґрунті.

Джерело: Відомості

Нещодавно Оля Полякова показала свій розкішний будинок у Москві, де провела з сім’єю травневі свята. Повернувшись до Києва, співачка розповіла, як ставиться до Росії, передає Viva.

«У мене тризуб на кокошнику, і я практично з гербом України на голові в Москві виступаю! Такий мій образ сприймають у Росії чудово — це зайвий раз доводить, що все не так вже погано і однозначно, — заявляє з упевненістю Оля. — Багато нас підтримують. І хто, як не українська артистка Оля Полякова, з російським прізвищем, росіянка за національністю і співає російською мовою, але при цьому має чітко виражену українську громадянську позицію, кращий агент ТАМ проти інформаційних вкидань про переслідування російськомовних?».

Суперблондинка впевнена, що українським артистам варто було б давати медалі за те, що вони виступають в чужій країні, намагаючись примирити ворогуючі народи. А тих, хто остаточно втрачений для суспільства — просто зрозуміти і пробачити.

«Мені здається, медаль потрібно дати українським артистам, як спортсменам, які їздять до Москви, але не приховують своє ставлення до подій. Нас надто багато пов'язує з тією, іншою стороною. Політики бабки подерибанили і між собою помиряться, а хто буде мирити наші народи?» — коментує Оля Полякова.

Також співачка закликає з розумінням ставитися до багатьох людей, які проживають в Росії, і на питання, чи виникають конфлікти з мамою на політичному ґрунті, відповідає ствердно:

«Часто сперечаємося! Але багатьох людей в Росії потрібно зрозуміти і пробачити. Потік інформації, під впливом якого вони там знаходяться, нищівний. Все, що я можу робити в цій ситуації — розмовляти з людьми, доносити протилежну інформацію і підкріплювати її аргументами. Мама, до речі, часто їздить в Україну і знає правду», — підсумувала артистка.

Loading...