Бойовики «ДНР» ввели обмеження: по буханцеві «республіканського» хлібу в одні руки

Влада самопроголошеної «Донецької народної республіки» дозволили продавати «республіканський» хліб місцевим жителям по одній буханці в одні руки. Про це повідомляє сепаратистський сайт ДАН.

Джерело: Відомості

«Відповідно до рішення від 20 травня 2015 року, прийнятим на засіданні комісії в Центрі управління відновленням ДНР, «республіканський» хліб буде реалізовуватися не більше одного буханця в одні руки», — вирішили в так званому «міністерстві».

Як вважають «управлінці», дана міра «дозволить забезпечити хлібом за доступною ціною більшу кількість жителів ДНР і знизить імовірність спекуляцій на ринку хлібної продукції».

Як повідомлялося раніше, влада «ДНР» довгий період часу анонсували початок виробництва так званого «соціального хліба». Однак налагодити випуск бюджетного хліба, вони змогли зовсім недавно.

Бойовики заявляли, що в проекті виробництва «республіканського» хліба по 2,80 грн за буханець, беруть участь одинадцять хлібопекарських підприємств, яким з цією метою надається борошно з «гуманітарних вантажів». 

Loading...