Стали відомі всі фіналісти «Євробачення-2015»

Стали відомі всі фіналісти «Євробачення-2015»

21 травня у Відні відбувся другий півфінал пісенного конкурсу «Євробачення-2015».

Джерело: Відомості

За право потрапити у фінал музичного дійства боролися виконавці з 17 країн: Азербайджану, Кіпру, Чехії, Ісландії, Ірландії, Ізраїлю, Латвії, Литви, Мальти, Чорногорія, Норвегії, Польщі, Португалії, Сан-Марино, Словенії, Швеції та Швейцарії, йдеться на сайті «Євробачення».

За результатами другого півфіналу у наступний тур пройшли такі країни як Польща, Словенія, Литва, Швеція, Норвегія, Кіпр, Азербайджан, Латвія, Ізраїль та Чорногорія.

Загалом у фіналі, якій відбудеться 23 травня, заспівають артисти з 27 країн: 20 переможців з двох півфіналів, представник країни-господині цьогорічного конкурсу — Австрія, а також Великобританія, Німеччина, Іспанія, Франція і Італія. Також поза конкурсом до фіналу потрапила і країна-дебютант Австралія.

На думку букмекерів, цього року найбільше шансів перемогти у «Євробаченні» має представник Швеції Монсу Зелмерлев з піснею «Heroes».

Нагадаємо, за підсумками голосування з першого півфіналу у фінал пройшли Вірменія, Албанія, Румунія, Росія, Угорщина, Греція, Естонія, Грузія, Сербія та Бельгія.

Україна цього року не бере участь у «Єваробаченні».

Loading...