Затриманий російський спецназівець поїхав воювати на Донбас через кредит на авто

Затриманий російський спецназівець поїхав воювати на Донбас через кредит на авто

Затриманий в Україні російський спецназівець Олександр Александров поїхав воювати на Донбас, щоб погасити кредит на придбаний недавно автомобіль.

Джерело: Відомості

Про це заявив на брифінгу радник голови СБУ Маркіян Лубківський, повідомляє «Остров».

«Перед тим як поїхати на Донбас, Олександр Александров купив у кредит автомобіль, і тому на сьогодні у нього є велика проблема з його виплатою. Він поїхав виключно з меркантильних інтересів. Людина поїхала в Україну, вбивати українців, щоб виплатити кредит за авто», — сказав Лубківський.

Також він додав, що дружина Александрова збрехала, заявивши, що не знає, де воює її чоловік.

«Дружина Александрова працює у відділі кадрів частини чоловіка, тому вона не могла не знати, де він. Інтерв'ю постановочне», — сказав Лубківський.

За його словами, протягом декількох днів в СБУ безрезультатно намагалися додзвонитися до дружини Александрова.

Як повідомлялося раніше, 17 травня головним слідчим управлінням СБУ розпочато кримінальне провадження за статтею КК України «Терористичний акт» стосовно двох громадян РФ — кадрових співробітників спецназу головного розвідувального управління генерального штабу РФ Олександра Александрова та Євгена Єрофєєва. Вони були затримані поблизу Щастя Луганської області. 18 травня вони доставлені у військовий госпіталь і прооперовані.

Loading...