«Міністр ЛР» втекла з Луганщини з украденою гуманітаркою

Крадіжки серед горе-посадовців невизнаних республік частішають.

Джерело: Відомості

Урядовці так званої «ЛНР» розкрадають російську гуманітарну допомогу та тікають у невідомому напрямку. Про це заявив голова військово-цивільної адміністрації Луганської області Геннадій Москаль. 

«На початку травня «оперетковий» міністр освіти й науки так званої ЛНР Леся Лаптєва покинула свій «почесний» пост і разом із заступником Тарасюком зникла в невідомому напрямку.

Уже після її втечі «Гєнєральная прокуратура ЛНР» встановила, що Лаптєва займалася банальними приписками й крадіжками – збільшувала на папері кількість учнів та студентів на окупованій території, отримувала на «мертвих душ» гуманітарку з Росії, яку привласнювала», — заявив Москаль.

На території Луганського інституту внутрішніх справ виявили цілі таємні склади з гуманітарною допомогою (як правило, продуктами), які зараз роздаються іншим навчальним закладам Луганська.

«Історія дуже показова: так звані урядовці ЛНР швидко зрозуміли, що єдина для них перспектива – це вкрасти якомога більше і втекти якомога далі», — додав очільник Луганщини. 

Loading...