Девід Духовни більш не хоче одружуватися, бо вважає себе застарим

Девід Духовни більш не хоче одружуватися, бо вважає себе застарим

Фанатки актора Девіда Духовни, котрі було зраділи, коли кінозірка став холостяком, можуть облишити марні надії – більше він одружуватися не збирається.

Джерело: Відомості

54-річний Девід вважає себе застарим для нового шлюбу, передає «Таблоїд».

«Я не думаю, що хочу знов одружитися. Я просто відчуваю, що ніби вже застарий!» — зізнався Духовни, котрий розійшовся з дружиною Теа Леоні ще в 2011 році.

«Мій шлюб та моя сім'я – одні з найщасливіших частин історії мого життя. Я б ніколи не хотів їх змінити. Не розумію, чому люди намагаються переписати свою історію», — додав він.

Офіційно Духовни та Леоні розлучилися в 2014 році. Проте зірка «Секретних матеріалів» досі має на пальці обручку – татуювання. «Я ж не відрізатиму собі пальця», — пожартував Девід.

Зі слів актора, вони з колишньою дружиною продовжують проводити багато часу разом, бо так краще для їхніх спільних дітей. Синові екс-подружжя Міллеру 12 років, а доньці Вест – 15, і в неї вже є бойфренд.

«Він класний. Одна з найприємніших речей, які мені казала Теа, це що той факт, що в Вест є гарний молодий чоловік – говорить про те, який ти тато. Я не знаю, чи це правда, але волію в це вірити!» — поділився Девід.

Нагадаємо, Девід і Теа вже розходилися в 2008 році, але потім ще прожили деякий час разом. Намагаючись зберегти сім'ю, Духовни пройшов курс реабілітації від секс-залежності, але це не спрацювало.

Loading...