Правий сектор: Юнака, який повернувся із зони АТО, вбили за вигук «Слава Україні»

За патріотичний вигук юнака жорстоко забила до смерті група молодиків.

Джерело: Відомості

Дніпродзержинська міська організація партії «Правий сектор» повідомила про вбивство місцевого мешканця через вигук «Слава Україні!». Злочин, за словами її представників, стався у вівторок увечері у центрі міста. 

«Було вбито 18-річного хлопця, патріота України. Тепер достеменно відомо, що загиблий воював у складі добровольчого батальйону, повернувся додому живий, але був вбитий тут, вдома, на мирній начебто землі. Виявляється, в Дніпродзержинську зараз можна загинути за вигук «Слава Україні!»

Хлопця особисто оперував голова Дніпропетровської обласної організації ПС Ростислав Винар, але на той момент постраждалий втратив понад 3 літра крові і врятувати його не вдалося», – заявили в «Правому секторі».

Один зі свідків повідомив, що на площі двоє друзів обмінялись вітанням «Слава Україні! Героям слава!», цей вигук почула група молодиків, спалахнула бійка. У результаті одного з хлопців було поранено «заточкою», він помер, другий наразі перебуває у лікарні.

За даними «Правого сектору», двоє молодиків, причетних до вбивства, вже затримані. Однак у Дніпродзержинському міському відділі міліції у четвер підтвердили лише сам факт убивства, кримінальне провадження порушене за ст. 115 Кримінального кодексу України.

Що саме стало причиною жорстокого вбивства, наразі з'ясовують.  

Loading...